Την ερχόμενη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 στις 11 το πρωί ανοίγει τις πύλες του για το κοινό το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Χαλκηδόνος.

Το κολυμβητήριο θα λειτουργεί μέχρι και το Σεπτέμβριο, με τμήματα εκμάθησης κολύμβησης (Παιδικά-Ενηλίκων), αλλά και με ελεύθερη είσοδο επισκεπτών.

Το ωράριο λειτουργίας του είναι Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 21:00 και το Σάββατο από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.

Οι εγγραφές μελών ξεκίνησαν και θα γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Κολυμβητηρίου, από τις 10:00 έως τις 21:00, στο χώρο του Κολυμβητηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό νούμερο 2391021800.

Παρεχόμενες υπηρεσίες και κανόνες λειτουργίας Κολυμβητηρίου

 

 

Υπηρεσία Τιμή
Ημερήσια Χρήση Ημερήσια συνδρομή ανηλίκων (καθημερινή) 2,00 €
Συνδρομή (Σαββάτου) 2,00 €
ΑΜΕΑ με την επίδειξη κάρτας, τη σύμφωνη γνώμη ενός τουλάχιστον γονέα και τη συνοδεία δικού τους εξειδικευμένου γυμναστή Δωρεάν
Άνεργος με κάρτα ανεργίας σε ισχύ Δωρεάν
Συνδρομές Μηνιαία εκμάθηση ενός (1) παιδιού 15,00 €
Μηνιαία εκμάθηση για 2 παιδιά και άνω (αδέλφια) 25,00 €
Μηνιαία συνδρομή ενηλίκων 30,00 €
Μηνιαία οικογενειακή κάρτα 70,00 €
Χρήση πισίνας από ενήλικες (Εκμάθηση AQUA AEROBIC-Τεχνικές Κολύμβησης) 20,00 €
Κάρτα μισού μήνα για εκμάθηση 1 παιδιού 10,00 €
Κάρτα μισού μήνα για 2 παιδιά και άνω (αδέλφια) 15,00€
Μηνιαία συνδρομή παιδιού που αποδεδειγμένα και οι δύο γονείς είναι άνεργοι ή παιδί μονογονεϊκής οικογένειας που ο γονέας είναι άνεργος Δωρεάν

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, κατά τη φετινή σεζόν θα υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες στον τρόπο λειτουργίας του, όπως:

  • σε κάθε διαδρομή πρέπει να κολυμπούν το ανώτατο 8 αθλούμενοι και στην πισίνα και περιμετρικά αυτής πρέπει να υπάρχουν ΑΥΣΤΗΡΑ 64 άτομα συνολικά ανά προπονητική ώρα.
  • ηχρήση της πισίνας επιτρέπεται ΜΟΝΟΝ για μία ώρα για τον καθένα ΑΚΡΙΒΩΣ.
  • δεν επιτρέπεται η χρήση των κλειστών κοινόχρηστων χώρων, τουαλετών, αποδυτηρίων, γραφείων. Η είσοδος-έξοδος στην πισίνα γίνεται από την μεταλλική πόρτα που βρίσκεται στον χώρο των κερκίδων. Για την οικονομική τακτοποίηση και την προσκόμιση δικαιολογητικών, επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο της γραμματείας σε 2 μόνο άτομα την φορά.
  • οι λουόμενοι πρέπει να προσκομίζουν εβδομαδιαίως, ΑΡΝΗΤΙΚΟ self test.
  • όσοι προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού που πιστοποιεί ότι έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός τουλάχιστον 14 ημέρες πριν, δεν χρειάζεται να προσκομίσουν self test.

Για την εγγραφή κάθε μέλους απαιτείται η προσκόμιση:

  • Ιατρικής βεβαίωσης (παθολόγου ή καρδιολόγου καιδερματολόγου ή παιδιάτρου για παιδιά) όπου θα πρέπει να βεβαιώνει – αναγράφει ότι είναι υγιήςγια να συμμετέχει σε πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης σε Δημοτικό Κολυμβητήριο.
  • Αίτηση εγγραφής του παιδιού από τον γονέα (από το κολυμβητήριο)

Επιπλέον δικαιολογητικά για ειδικές κατηγορίες:

  • Άνεργοι: Βεβαίωση ανεργίας από τονΟΑΕΔ
  • Τρίτεκνη – Πολύτεκνη οικογένεια: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • Μονογονεϊκή οικογένεια: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή επίσημο έγγραφο που να δηλώνει την επιμέλεια των παιδιών
  • ΑΜΕΑ: Βεβαίωση αναπηρίας (Να σημειωθεί ότι είναι απαραίτητη συνοδεία εξειδικευμένου γυμναστή όπου απαιτείται ανάλογα με την πάθηση).