Τις ευχές του σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Χαλκηδόνος που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εκφράζει με μήνυμά του ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

«Αγαπητοί μαθητές,

οι φετινές πανελλήνιες εξετάσεις θα διεξαχθούν μέσα σε συνθήκες πρωτοφανείς για εσάς, τους καθηγητές αλλά και τους γονείς σας.

Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη σχολική χρονιά, η οποία επηρεάστηκε καθοριστικά από την πανδημία του κορωνοϊού, καλείστε να δώσετε την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής σας, που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην ευόδωση των στόχων σας και στην πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Σήμερα κλείνει ο κύκλος της μαθητικής σας ζωής, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει ένας νέος δρόμος γεμάτος προκλήσεις για το μέλλον σας.

Με δύναμη, αισιοδοξία, ηρεμία και υπομονή, εύχομαι να ολοκληρώσετε με επιτυχία την προσπάθεια που έχετε από καιρό αρχίσει και να συνεχίσετε με το ίδιο πείσμα σε όλα τα στάδια της ζωής σας, γιατί η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας.

Να θυμάστε πάντα πως η συνεχής προσπάθεια και η επιμονή στο στόχο είναι τα στοιχεία που θα αποφέρουν καρπούς και να είστε σίγουροι πως ακόμη και αν δεν τα καταφέρετε αυτή τη φορά, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες στο μέλλον.

Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον καθένα και την καθεμία σας ξεχωριστά!

Καλή επιτυχία και σε όλους τους συνοδοιπόρους σας, τους γονείς και τους καθηγητές σας, οι οποίοι στηρίζουν κάθε προσπάθειά σας.

Καλή υπομονή, έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μια νέα αρχή και ένα νέο ταξίδι μόλις ξεκινά.

Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σας!».