Με ένα ακόμη νέο υπερσύγχρονο σάρωθρο ενισχύθηκε ο στόλος των μηχανημάτων του Δήμου Χαλκηδόνος ενδυναμώνοντας και εκσυγχρονίζοντας τον εξοπλισμό του στον τομέα της καθαριότητας.

Πρόκειται για το τρίτο σάρωθρο που διαθέτει πλέον ο Δήμος και για το δεύτερο νέο που αγοράστηκε από τη σημερινή διοίκηση, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο ο Δήμος είχε προμηθευτεί ένα ακόμη σάρωθρο μεγαλύτερου όγκου.

«Δουλεύουμε μεθοδικά και εντατικά προκειμένου να ενισχύσουμε και να ενισχύσουμε σημαντικά τον τομέα της καθαριότητας. Η καθημερινότητα των συμπολιτών μας και η βελτίωσή της είναι το μεγάλο μας στοίχημα” τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος. “Με το νέο υπερσύγχρονο σάρωθρο που προσθέσαμε σήμερα στο στόλο του Δήμου μας έχουμε ακόμη ένα “όπλο” στα χέρια μας για τη δύσκολη μάχη της καθημερινότητας”, πρόσθεσε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

“Το νέο σάρωθρο θα αποτελέσει σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθειά μας για έναν καθαρό Δήμο”, τόνισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Μενέλαος Κορδονούρης υποστηρίζοντας ότι ο Δήμος Χαλκηδόνος προσπαθεί να αξιοποιεί κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης που θα αναβαθμίσει με κάθε τρόπο την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας.

Το νέο σάρωθρο είναι μικρού τύπου και συμπληρώνει τα άλλα δύο σάρωθρα που διαθέτει ο Δήμος. Λόγω του μεγέθους του προσφέρει ευελιξία αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στενά σημεία, πεζοδρόμια, πάρκα κλπ..

Η χρηματοδότηση για την προμήθεια του συγκεκριμένου μηχανήματος εξασφαλίστηκε από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.