Ευχές με τους υγειονομικούς του Κέντρου Υγείας Κουφαλίων, τους διοικητές και στελέχη των αστυνομικών τμημάτων αλλά και εργαζόμενους του Δήμου Χαλκηδόνος αντάλλαξε ο Δήμαρχος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χρήστο Μήττα και τους Αντιδημάρχους Κοινωνικής Μέριμνας, Τοπικής Επιχειρηματικότητας και Οικονομικής Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ανέστη Ανεστίδη και Καθαριότητας, Πρασίνου, Περιβάλλοντος Μενέλαο Κορδονούρη επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Κουφαλίων όπου αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές και εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στους υγειονομικούς του κέντρου για τη μάχη που δίνουν καθημερινά απέναντι στον κορωνοϊό.

Νωρίτερα ο κ. Αναγνωστόπουλος επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκηδόνος, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος, το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκηδόνος, το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό σταθμό Κουφαλίων. Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος αντάλλαξε ευχές με τους υπευθύνους τους οποίους και ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην καθημερινότητα των πολιτών.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: