Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον SR (παράπλευρη οδό) Θεσσαλονίκης – Έδεσσας στο τμήμα από την είσοδο του Αγίου Αθανασίου έως και την “ISOMAT”, σε όλο το πλάτος της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να ακολουθήσουν και εργασίες κοπής και κλαδέματος όλων των επικίνδυνων δέντρων, που υπάρχουν παραπλεύρως της οδού από την “ISOMAT” έως την “MEL”.

Τις σχετικές εργασίες επιθεώρησαν από κοινού ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Πάρις Μπίλλιας και ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών.

“Στη συνεχή προσπάθειά μας για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της περιοχής μας και σε απόλυτη συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παραδίδουμε μία πλήρως αναβαθμισμένη οδό, βελτιώνοντας τις κυκλοφοριακές συνθήκες άνεσης και ασφάλειας”, τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος. “Τηρώντας τις δεσμεύσεις μας, οι παρεμβάσεις συνεχίζονται σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Χαλκηδόνος”, συμπλήρωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την άμεση ανταπόκρισή της στα αιτήματα της Δημοτικής Αρχής.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: