Τις ευχές του για καλή σταδιοδρομία σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Χαλκηδόνος που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εκφράζει με συγχαρητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

«Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους μαθητές του δήμου μας που κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και να τους ευχηθώ καλή ακαδημαϊκή πορεία», αναφέρει ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος και προσθέτει: «Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουν καταφέρει και σίγουροι ότι θα πετύχουν τους στόχους τους».

«Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στα παιδιά που οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν. Δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι η ζωή, ούτε αρχίζει, ούτε τελειώνει με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας για το καλύτερο, απ’ τον οποίο είμαι σίγουρος ότι όλοι θα βγουν νικητές», τονίζει ο κ. Αναγνωστόπουλος.

«Συγχαρητήρια αξίζουν, φυσικά, και στις οικογένειες των παιδιών  που σε, δύσκολους καιρούς, ήταν δίπλα τους και στήριξαν τη σπουδαία προσπάθειά τους, καθώς και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών», καταλήγει ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος.