Συνάντηση με εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Χαλκηδόνος είχαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Διαμαντής Διαμαντής.  

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος ευχαρίστησε όλα τα μέλη των συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης του Δήμου και παρευρέθηκαν στη συνάντηση τονίζοντας το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί μεταξύ του συνόλου των πολιτιστικών συλλόγων και της δημοτικής αρχής. “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από τη μεγάλη προσέλευση, αποδεικνύοντας την άψογη συνεργασία που έχουμε με όλους σας”, τόνισε ο κ. Αναγνωστόπουλος. “Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τη στήριξη όλων των συλλόγων που δραστηριοποιείστε στο Δήμο μας και αποτελούν την κοιτίδα πολιτισμού του τόπου μας”, είπε ο Δήμαρχος και συμπλήρωσε: “Είστε η ζωή των χωριών μας. Για όλους εμάς αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία”.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Διαμαντής Διαμαντής αναφέρθηκε στις επιχορηγήσεις που λαμβάνουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι, στο συνολικό σχέδιο δράσης για το έτος 2023 καθώς και στο ημερολόγιο εκδηλώσεων που θα πρέπει να δημιουργηθεί με σκοπό την καλύτερη οργάνωση.

Οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων αναφέρθηκαν στην πολύ καλή, όπως τη χαρακτήρισαν, συνεργασία τους με τη Δημοτική Αρχή τονίζοντας ότι βρίσκεται στο πλευρό τους σε ό,τι χρειαστούν ενώ ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ζητώντας τη βοήθεια και τη συνδρομή της Διοίκησης. Ενώ όλοι συμφώνησαν να υπάρξει ένα ημερολόγιο δράσεων μεταξύ των συλλόγων για τον καλύτερο προγραμματισμό των εκδηλώσεών τους.