Παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων- εγγραφών για το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Χαλκηδόνος, το οποίο αφορά νέες και νέους 16-30 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στο Δημοτολόγιο του Δήμου δίνει ο Δήμος Χαλκηδόνος.

O Δήμος Χαλκηδόνος, καλεί τις νέες και τους νέους να διεκδικήσουν μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων συμπληρώνοντας έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 την αίτηση που επισυνάπτεται στο site του δήμου dimoschalkidonos.gr (ενότητα Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Χαλκηδόνος) και στέλνοντάς τη στο email: dimos.xalk@n3.syzefxis.gov.gr ή καταθέτοντάς την στο γραφείο πρωτοκόλλου (Εθνικής Αντιστάσεως 36, Δημαρχείο Χαλκηδόνος στα Κουφάλια). Παράλληλα, καλεί συλλόγους, φορείς και σωματεία που δραστηριοποιούνται σε τοπικά ζητήματα καθώς και τις παρατάξεις που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκηδόνος να ορίσουν έναν εκπρόσωπό τους αποστέλλοντας τη σχετική αίτηση.

Να σημειωθεί ότι η επιλογή των νέων πολιτών θα γίνεται με κλήρωση που θα πραγματοποιείται μέσα από το “Μητρώο Νέων Δημοτών”. Θα ακολουθήσει η διαδικασία σύστασης του οργάνου και αναμένεται εντός της άνοιξης να πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση.