Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Χαλκηδόνος παρουσία του Δημάρχου Σταύρου Αναγνωστόπουλου, Αντιδημάρχων και Προέδρων Νομικών Προσώπων, της Γενικής Γραμματέα, των Διευθυντών και των Προϊσταμένων των Υπηρεσιών.

Τυχερός του φλουριού της μεγάλης βασιλόπιτας αναδείχθηκε το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου ενώ σε όλο το προσωπικό του Δήμου μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια.

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και προσωπική επιτυχία τόσο στους ίδιους, όσο και στις οικογένειές τους ενώ ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν, συνέχισαν να διαθέτουν την ψυχή τους, προκειμένου να γίνεται παντού σωστή δουλειά. Ο κ. Αναγνωστόπουλος υποστήριξε ότι από την πλευρά της η Διοίκηση του Δήμου κάνει ό,τι είναι δυνατό ώστε να ικανοποιεί τα αιτήματά τους τονίζοντας ότι θα είναι παρούσα για να ακούει τις προτάσεις και τα προβλήματά τους. «Όλοι μαζί έχουμε έναν κοινό στόχο. Αυτό που επιθυμούμε όλοι είναι να κάνουμε καλύτερο τον Δήμο μας και πιστεύω ότι δουλεύοντας μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε», είπε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος.

Η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Ευλαμπία Μπουρουτζή στον χαιρετισμό της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε στο Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για το έργο του ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε όλο το προσωπικό του Δήμου ευχόμενη να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων. «Να συνεχίσουμε ενωμένοι και να συμπορευόμαστε με πνεύμα αλληλοβοήθειας και αλληλοκατανόησης αλλά και διάχυτης προσφοράς προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο για τον Δήμο μας», δήλωσε η κα Μπουρουτζή.