Ιδιαίτερα πλούσιο είναι το φετινό πρόγραμμα της “Αντριάδα 2024” που διοργανώνει ο Δήμος Χαλκηδόνος σε συνεργασία με πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, χορωδίες και σχολές χορού της περιοχής το τετραήμερο 21-24 Ιουνίου στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κουφαλίων και στο Πνευματικό Κέντρο “Κ. Χατζάκος”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 20.30 θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κουφαλίων επιδείξεις TAE KWON DO από τον Αθλητικό Σύλλογο “Μακεδονική Ασπίδα Κουφαλίων” και τον Αθλητικό Σύλλογο “Αξιός Κουφαλίων”, επιδείξεις από τον Αθλητικό Σύλλογο “Μυρμιδόνες Κουφαλίων” και επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής από τον Αθλητικό Σύλλογο “Εν Χορώ Κουφαλίων”.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κουφαλίων χορωδιακό φεστιβάλ με τη συμμετοχή της Donne in tono και του Μπαλκονιού των Αστεριών με 6μελή ορχήστρα.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 12 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο “Κ. Χατζάκος” εκδήλωση για τα 100 χρόνια σε συνεργασία με το Ιερό Ίδρυμα Ελλήνων Ανατολικής Ρωμυλίας “Η Αγία Τριάδα”.

Στις 21.00 στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κουφαλίων θα πραγματοποιηθεί Χορωδιακό Φεστιβάλ με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΊΧΝΕΣ Χαλκηδόνας”, του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σμυρναίων Μικρασιατών Βαθυλάκκου, του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Μεσήμβριας και της Μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουφαλίων “Η ΕΝΩΣΗ”.

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 20.00 θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις πάλης από τον Σύλλογο Ολυμπιακής Πάλης “Ήφαιστος” και θα παρουσιαστούν χορευτικά από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κουφαλίων “Αριστοτέλης”, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουφαλίων “Μακεδονία” και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο “ΤΟ ΚΑΒΑΚΛΙ” ενώ θα ακολουθήσει θρακιώτικο γλέντι με ζωντανή μουσική και τη συμμετοχή των: Δημήτρης Δραγανίδης (ακορντεόν), Γιώργος Ουζούνης (κλαρίνο- καβάλι), Γιάννης Μπούρας (γκάιντα- τρομπέτα), Νικος Δεδές (κρουστά), Μαρίνα Ζωγράφου (φωνή).