Συνάντηση με τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και νυν Βουλευτή της Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, είχε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος Σταύρος Αναγνωστόπουλος στο Δημαρχείο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα της λειτουργίας του Δήμου εν μέσω πανδημίας και τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω της έλλειψης μεγάλου μέρους των υπαλλήλων που εργάζονται με τηλεργασία ή κάνουν χρήση των αδειών ειδικού σκοπού. Ο κ. Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε στις υποστελεχωμένες υπηρεσίες του δήμου τονίζοντας ιδιαίτερα την ανάγκη στελέχωσης του Δήμου με προσωπικό σχεδόν στο σύνολο των υπηρεσιών του για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του.

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος ενημέρωσε επίσης τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων τονίζοντας ότι εδώ και λίγους μήνες το Κέντρο Υγείας διαθέτει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για το οποίο, όπως είπε, θα πρέπει να υπάρξει στελέχωση για τη λειτουργία του επί 24ωρης βάσης. Ο κ. Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε και στην εγκατάσταση μιας μόνιμης μονάδας του ΕΟΔΥ στον Δήμο για τη διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μαρία Κωστοπούλου, η γενική γραμματέας του δήμου Χαλκηδόνος Ευλαμπία Μπουρουτζή, ο αναπληρωτής συντονιστής Ν.Ε. Β’ του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Νικόλαος Γιάγκος και ο Γιάννης Σημαντίδης από την Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κουφαλίων.