Με χαμόγελα και πρωτοχρονιάτικες μελωδίες γέμισε από το πρωί το Δημαρχείο στα Κουφάλια. Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος άκουσε τα κάλαντα, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί και απόλαυσαν τα γλυκίσματα που τους προσφέρθηκαν.

Συγκεκριμένα, στον κ. Αναγνωστόπουλο τραγούδησαν και ευχήθηκαν μικρά παιδιά του θεάτρου “ΙΧΝΑΙ” Κουφαλίων και των πολιτιστικών συλλόγων “Αριστοτέλης” και Καβακλί, μέλη των διοικητικών συμβουλίων των δύο συλλόγων και μέλη του σωματείου εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ.

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος άκουσε με ιδιαίτερη χαρά τα κάλαντα, ευχαριστώντας θερμά όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους και με τη σειρά του ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος αντάλλαξε ευχές και κέρασε γλυκίσματα τους υπαλλήλους του Δήμου τους οποίους ευχαρίστησε για την προσπάθεια που καταβάλλουν για την εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ τους κάλεσε να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή για τη συνέχεια.

“Το 2023 να είναι το έτος της ελπίδας, της αλληλεγγύης και της αισιοδοξίας”, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος. “Συνεχίζουμε όλοι μαζί και τη νέα χρονιά, για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους, υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία”, συμπλήρωσε.