Την ικανοποίησή του για την έναρξη των εργασιών καθαρισμού της τάφρου της «Βαρδαρόβασης» εκφράζει ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος ευχαριστώντας θερμά τόσο τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη Πάρι Μπίλλια οι οποίοι εισάκουσαν το αίτημα της δημοτικής αρχής για καθαρισμό του ρέματος.
«Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής έχει μπει στην τελική του ευθεία μετά και τη σημερινή απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την οποία ξεκινούν οι εργασίες καθαρισμού της κοίτης και συντήρησης – συμπλήρωσης των αναχωμάτων της τάφρου «Βαρδαρόβασης», τονίζει ο κ. Αναγνωστόπουλος.
«Η διοίκησή μας από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας είχε επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για τη λύση του προβλήματος. Έφτασε λοιπόν η στιγμή, μετά από περίπου 50 χρόνια να δοθεί λύση και να αρθεί ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων στη Χαλκηδόνα», αναφέρει ο Δήμαρχος.
Να σημειωθεί ότι χθες η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έδωσε το “πράσινο” φως για την εκτέλεση εργασιών στην τάφρο της Βαρδαρόβασης, οι οποίες θα ξεκινήσουν άμεσα.