Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Χαλκηδόνος, Σταύρου Αναγνωστόπουλου και του αναδόχου, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Ζήση Βαϊνά η σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων οδοστρώματος οδικού δικτύου στο Δήμο Χαλκηδόνος», προϋπολογισμού 1.187.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αφορά στην αποκατάσταση του δημοτικού οδικού δικτύου που συνδέει το Άδενδρο και το Παρθένιο με το Μικρό Μοναστήρι και το οποίο έχει καταστραφεί σε όλο το μήκος του, μετά από πλημμυρικά φαινόμενα παρελθόντων ετών.

“Σήμερα προχωράμε στην υλοποίηση ακόμη μιας δέσμευσής μας προς τους δημότες μας που αφορά την κατασκευή ενός σημαντικού δημοτικού δρόμου που συνδέει τα χωριά Παρθένιο, Άδενδρο και Μικρό Μοναστήρι”, τόνισε κατά τη διάρκεια της υπογραφής της σύμβασης ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν δρόμο που χρησιμοποιείται από εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής, ο οποίος ήταν σε πάρα πολύ κακή κατάσταση. “Μέσα από το έργο αυτό, τη σύμβαση του οποίου υπογράψαμε σήμερα, προχωρούμε στην πλήρη ανακατασκευή του δρόμου ώστε να παρέχουμε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο στους κατοίκους της περιοχής αυτής”, είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

Η Δημοτική Αρχή είχε ενσκήψει στο πρόβλημα από την αρχή της θητείας της και είχε δεσμευτεί για την υλοποίηση του εν λόγω έργου. “Είναι μια ακόμη απόδειξη της υλοποίησης των δεσμεύσεων μας και των όσων είχαμε προγραμματίσει στην αρχή της θητείας μας”, ανέφερε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος. “Παρά τις οποίες δυσκολίες βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια,  καταφέραμε και υλοποιούμε ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο του δήμου μας. Η προσπάθεια βέβαια αυτή δεν σταματά εδώ. Θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και τα επόμενα χρόνια της θητείας μας, εξασφαλίζοντας στους δημότες μας τις βασικές υποδομές τις οποίες πρέπει να διαθέτει κάθε γωνιά του δήμου μας”, συμπλήρωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα για τη συνεισφορά του καθώς το εν λόγω έργο υλοποιείται με σχετική προγραμματική σύμβαση με την ΠΚΜ, η οποία συμβάλει με δική της χρηματοδότηση περίπου στο ήμισυ του έργου.