Εργασίες ασφαλτοστρώσεων ενδοδημοτικής οδοποιίας που εξελίσσονται με αμείωτο ρυθμό επιθεώρησαν ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος Σταύρος Αναγνωστόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ζήσης Βαϊνάς.

Οι κ.κ. Αναγνωστόπουλος και Βαϊνάς πραγματοποίησαν αυτοψία στα έργα που εκτελούνται στην κοινότητα Προχώματος όπου ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτοστρώσεων για την αποκατάσταση δρόμων οι οποίοι παραμένουν επί δεκαετίες χωματόδρομοι, βάζοντας έτσι τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής.

“Τα έργα θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα με τον ίδιο ρυθμό”, τόνισε κατά τη διάρκεια της αυτοψίας ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος υποστηρίζοντας ότι αμέσως μετά τον οικισμό του Προχώματος θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στις περιοχές του Ακροποτάμου και του Καστανά. “Και σε αυτές τις περιοχές υπάρχει μια σειρά από χωματόδρομους, οι οποίοι θα ασφαλτοστρωθούν, αναβαθμίζοντας και εκεί το δημοτικό οδικό δίκτυο και την ποιότητα της ζωής των κατοίκων των περιοχών αυτών”, συμπλήρωσε.

“Τα έργα αυτά αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για τη διάψευση των Κασσάνδρων που μέχρι τώρα διέδιδαν ψευδείς πληροφορίες ελπίζοντας ότι δεν θα ξεκινήσει η υλοποίησή τους”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αναγνωστόπουλος. “Εμείς με τα έργα αυτά αποδεικνύουμε για μια ακόμη φορά ότι οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξεις. Εμείς έχουμε να παρουσιάσουμε πλέον έργο και πράξη, έχουμε να παρουσιάσουμε την πραγματικότητα της εικόνας και όχι την εικονική πραγματικότητα την οποία επικαλούνται ορισμένοι, οι οποίοι επιθυμούν αυτός ο τόπος να παραμείνει στάσιμος και κάνουν τα πάντα για να μπλοκάρουν την εκτέλεση των έργων”, σημείωσε.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ζήσης Βαϊνάς τόνισε ότι από την πρώτη ημέρα της θητείας στόχος της δημοτικής αρχής ήταν η βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας. “Μέσα σε τέσσερα χρόνια καταφέραμε πολλά. Το οδικό δίκτυο είχε να συντηρηθεί πολλά χρόνια. Ως διοίκηση πραγματοποιήσαμε δεκάδες παρεμβάσεις σε πολλά σημεία του, παρεμβάσεις οι οποίες θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες”, είπε ο κ. Βαϊνάς.