Συνάντηση με τον Πρύτανη του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ), Καθηγητή Σταμάτη Αγγελόπουλο είχε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος στην έδρα της Πρυτανείας στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην περιοχή της Σίνδου.

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς τον νέο Πρύτανη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του ενόψει και της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο κ. Αναγνωστόπουλος κατέθεσε το ενδιαφέρον του Δήμου Χαλκηδόνος για συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο στην προσπάθεια της εξωστρέφειας του Δήμου και της διασύνδεσής του με την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Από την πλευρά του ο κ. Αγγελόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του και την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον του Δήμου Χαλκηδόνος να συνεργαστεί με το ΔΙΠΑΕ και τόνισε ότι είναι χαρά του ίδιου και του Πανεπιστημίου να υπάρξει η δυνατότητα συνεργασίας με τον Δήμο σε διάφορα ζητήματα ανάληψης κοινών δράσεων οι οποίες θα καθοριστούν με την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας στο άμεσο μέλλον.