Με την τοποθέτηση 57 τροχήλατων μπλε κάδων σε προαύλια νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων συνεχίζεται η εκστρατεία ευαισθητοποίησης της μαθητικής κοινότητας σε θέματα ανακύκλωσης συσκευασιών του Δήμου Χαλκηδόνος, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης και Ανακύκλωσης Α.Ε. (ΕΕΑΑ).

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Ιωάννης Μπατζαρακίδης στόχος της Δημοτικής Αρχής και της αρμόδιας Αντιδημαρχίας είναι οι μαθητές να ευαισθητοποηθούν και να συμμετάσχουν στην ανακύκλωση συσκευασιών μέσα στον χώρο του σχολείου τους, όπου βρίσκονται και δραστηριοποιούνται καθημερινά. “Οι μαθητές του Δήμου μας θα πρέπει να εντάξουν στην καθημερινότητά τους καλές πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος, να ενημερωθούν για τη σημαντικότητα της ανακύκλωσης και να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση”, τόνισε ο κ. Μπατζαρακίδης.

“Τις προηγούμενες ημέρες τοποθετήσαμε 57 τροχήλατους μπλε κάδους 240 lt στον προαύλιο χώρο σχολείων του Δήμου μας και στο προσεχές μέλλον αναμένεται να τοποθετήσουμε και άλλους”, είπε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος.

Ο ίδιος θέλησε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στους υπευθύνους της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης και Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου για την προμήθεια των μπλε κάδων, ευελπιστώντας σε μια καλή και εποικοδομητική συνεργασία και στο μέλλον.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δήμος Χαλκηδόνος
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.