Ο Δήμος Χαλκηδόνος τιμά την «Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας», η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων θα προβάλουν σήμερα το βράδυ μηνύματα για την γιορτή της Μητέρας στις προσόψεις του Δημαρχείου Κουφαλίων και των πρώην Δημαρχείων Χαλκηδόνας και Αγίου Αθανασίου.

Με ειδικό προτζέκτορα θα προβληθούν εικόνες, οι οποίες θα συνοδεύονται από μηνύματα προς όλες τις μητέρες του Δήμου μας. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση ευγνωμοσύνης και σεβασμού στο πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής όλων μας.

Σε μήνυμά του με αφορμή την «Γιορτή της Μητέρας» ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος αναφέρει ότι στη δύσκολη εποχή που διανύουμε ο ρόλος της μητέρας γίνεται διαρκώς πιο δύσκολος και απαιτητικός. «Τιμούμε σήμερα τη μάνα, τη μητέρα, τη μαμά, που μοχθεί καθημερινά, που αγωνιά, που εργάζεται αδιάκοπα για το καλό της οικογένειας. Τιμούμε σήμερα τις μεγάλες ηρωίδες της καθημερινότητάς μας», τονίζει ο κ. Αναγνωστόπουλος και συμπληρώνει: «Η τιμή στο πρόσωπό της είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε ως ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης».

«Ας ευχηθούμε  σε όλες τις μητέρες του Δήμου μας χρόνια πολλά με υγεία, χαρά και αγάπη για αυτές προσωπικά αλλά και για τις οικογένειές τους», καταλήγει ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος.