Στην τοποθέτηση 111 νέων επιστύλιων κάδων απορριμμάτων, χωρητικότητας 70 λίτρων, προχώρησε ο Δήμος Χαλκηδόνος και η αρμόδια Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος.

Οι κάδοι, οι οποίοι αντικατέστησαν τους παλιούς, τοποθετήθηκαν σε πλατείες και χώρους πρασίνου, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των συμπολιτών μας και στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου Χαλκηδόνος.

Οι νέοι κάδοι απορριμμάτων είναι μεταλλικοί, χρώματος γκρι και διαθέτουν ενσωματωμένη κλειδαριά για την αποφυγή της κλοπής ή της καταστροφής τους ενώ η κατασκευή τους προστατεύει από φθορές και έτσι αυξάνει το χρόνο ζωής τους.

“Στόχος μας είναι ένας Δήμος καθαρός και περιποιημένος και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις. Επιθυμούμε έναν Δήμο όπου οι συνδημότες μας θα έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Η προσπάθεια διατήρησης ενός καθαρού Δήμου πρέπει να συνεχιστεί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους Δημότες μας, αφού γνωρίζουν πως το καθαρό περιβάλλον είναι ευθύνη όλων μας”, τόνισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Ιωάννης Μπατζαρακίδης.