Τις ευχές του σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Χαλκηδόνος που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην  Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θέλησε να εκφράσει ο Δήμαρχος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

«Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους μαθητές του Δήμου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και να τους ευχηθώ καλή ακαδημαϊκή πορεία. Ο αγώνας και οι κόποι όλων των προηγούμενων χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στα παιδιά που οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν. Όλα αυτά τα παιδιά δεν θα πρέπει να απογοητευτούν και να παραιτηθούν από τον αγώνα να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Με περισσότερη επιμονή και πίστη στον εαυτό τους, είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουν.

Θερμά συγχαρητήρια και στις οικογένειές τους που στήριξαν τα παιδιά τους σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια αλλά και τους εκπαιδευτικούς για την καθοριστικής σημασίας συμβολή τους στην επιτυχία τους.

Τα αποτελέσματα επιτυχίας στον Δήμο μας αποδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα σχολεία μας, γεγονός που μας γεμίζει όλους με περηφάνια και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας», τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος.

Τις ευχές της θέλησε να εκφράσει και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Μαρία Κωστοπούλου. «Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας ολοκληρώνοντας μια προσπάθεια χρόνων στις αίθουσες διδασκαλίας. Τους εύχομαι να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους», είπε η κα Κωστοπούλου και συμπλήρωσε: «Όσο για αυτούς που δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή, ας μην απογοητευτούν και με περισσότερη επιμονή να διεκδικήσουν τους στόχους τους. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους, καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία σε ό,τι επιδιώκουν».