Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Χαλκηδόνος. Λόγω των μέτρων προστασίας που βρίσκονται σε ισχύ στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Μαρίας Κωστοπούλου, του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ανέστη Ανεστίδη και της Γενικής Γραμματέως, Ευλαμπίας Μπουρουτζή, των Διευθυντών και των Προϊσταμένων των Υπηρεσιών.

Τυχερός του φλουριού αναδείχθηκε ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Τζιοβάρας. Στο προσωπικό του Δήμου θα μοιραστούν ατομικά βασιλοπιτάκια.

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και προσωπική επιτυχία τόσο στους ίδιους, όσο και στις οικογένειές τους. Όπως τόνισε στόχος όλων και από την πλευρά της Διοίκησης αλλά και από την πλευρά των εργαζομένων θα πρέπει να είναι η πρόοδος του Δήμου, αναφερόμενος παράλληλα στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το προσωπικό ως προς την εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και την ορθή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

“Με καλή διάθεση και πνεύμα συνεργασίας και καλής θέλησης νομίζω ότι ακόμη και τα μικροπροβλήματα που δημιουργούνται μπορούμε να τα ξεπερνάμε”, είπε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος. “Για το 2022 εύχομαι επιτυχίες για τον Δήμο μας και όλοι μαζί να συνεχίσουμε με όραμα και δημιουργία για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας”, κατέληξε ο κ. Αναγνωστόπουλος.