Αυτοψία στην περιοχή της επέκτασης των Κουφαλίων πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος Σταύρος Αναγνωστόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ζήσης Βαϊνάς, συνοδευόμενοι από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου ώστε να παρακολουθήσουν την πορεία των έργων οδοποιίας, τα οποία συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

Τα έργα περιλαμβάνονται στο έργο «Ασφαλτοστρώσεις και συντηρήσεις Δημοτικών Οδών Δήμου Χαλκηδόνος» προϋπολογισμού 3.300.000 ευρώ, το οποίο έχει ξεκινήσει να υλοποιείται από τις αρχές του καλοκαιριού ενώ τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται η έναρξη εργασιών και σε άλλες κοινότητες του Δήμου Χαλκηδόνος, καθώς το έργο αφορά ασφαλτοστρώσεις και κρασπεδώσεις σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

“Πρόκειται για ένα μεγάλο πρόγραμμα οδοποιίας το οποίο εκτελείται σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας, ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας τέτοιων σημαντικών έργων ζωτικής σημασίας για τους δημότες μας”, τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του τόσο για την εξέλιξη του έργου, όσο και για την ποιότητά του εξαίροντας τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας. Ο κ. Αναγνωστόπουλος δήλωσε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα δημοπρατηθούν και νέα έργα ασφαλτοστρώσεων προϋπολογισμού 2.300.000 ευρώ, που επίσης θα αφορούν όλη την επικράτεια του Δήμου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος “η εξέλιξη αυτών των έργων είναι η απάντησή μας στη διαρκή αμφισβήτηση του έργου της διοίκησης μας από μια μίζερη μειοψηφία αντιρρησιών εξέλιξης στον Δήμο μας, η οποία επιθυμεί να βάλει φρένο στην ανάπτυξη του τόπου”. “Εμείς θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά στις ανάγκες των συμπολιτών μας και θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο δυνατόν για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας με ισόρροπη ανάπτυξη παντού”, συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος.

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ζήσης Βαϊνάς, το έργο αφορά τόσο σε εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου του Δήμου Χαλκηδόνος εντός των κατοικημένων περιοχών, με την πλήρη κατασκευή νέων ασφαλτοστρωμένων οδών, όσο και τη συντήρηση ήδη ασφαλτοστρωμένων οδών οι οποίες όμως, λόγω φθορών, χρήζουν συντήρησης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: