Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο, Λάζαρο Μαυρόπουλο, τίμησε για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο ο Δήμος Χαλκηδόνος.

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. μετά από πρόσκληση του Δήμου Χαλκηδόνος και της Δημοτικής Κοινότητας Γέφυρας παρευρέθηκε στις πανηγυρικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού Παναγίας Ρευματοκρατούσης και Αποστόλου Θωμά Γέφυρας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βρυούλων κ. Παντελεήμονος και παρουσία του Πρωτοπρεσβύτερου του Ιερού Ναού, πατέρα Ανέστη Μιχαηλίδη, όπου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος Σταύρο Αναγνωστόπουλο και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γέφυρας Στέργιο Αποστόλου.

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος καλωσόρισε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως νέος αστυφύλακας από τον Αστυνομικό Σταθμό της Γέφυρας. “Σας καλωσορίζουμε στον δήμο μας, έναν τόπο γνώριμο για εσάς, καθώς εδώ κάνατε τα πρώτα βήματά σας ως αστυφύλακας”, είπε στην ομιλία του ο κ. Αναγνωστόπουλος τονίζοντας ότι ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έχει αφήσει το αποτύπωμά του στην περιοχή ως ένας άξιος, ηθικός και έντιμος αστυνομικός. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Μαυρόπουλο για την πορεία του και για την προαγωγή του στη θέση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, τον ευχαρίστησε για το συνεχές ενδιαφέρον του για την περιοχή και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του.

Δείτε ΦΩΤΟ: