Ο Δήμος Χαλκηδόνος συνεχίζοντας την πολιτική αλληλεγγύης προς όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, παρέδωσε σήμερα το πρωί την ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε στο Δήμο για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Διαμαντής Διαμαντής μετέβη στο χωριό Κοσκινάς όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του χωριού και παρέδωσε δύο φορτηγά με είδη που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου, προκειμένου να καλύψουν την άμεση ανάγκη των δοκιμαζόμενων κατοίκων της περιοχής.

“Σήμερα παραδώσαμε την ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε στο Δήμο μας για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας”, δήλωσε ο κ. Διαμαντής, ευχαριστώντας όλους τους δημότες αλλά και τους πολιστιστικούς συλλόγους για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα για τη συλλογή βοήθειας που απηύθυνε ο Δήμος καθώς και τον κ. Χαράλαμπο Κόκκαλη, ο οποίος διέθεσε δύο φορτηγά για τη μεταφορά της βοήθειας.

“Ο Δήμος Χαλκηδόνος για μια ακόμη φορά αναδεικνύει το κοινωνικό του πρόσωπο. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη”, τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος εκφράζοντας τη θλίψη του για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πλημμύρες. “Θα είμαστε έμπρακτα δίπλα τους για να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, με ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη”, είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος.