Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα οδοποιίας, που εκτελούνται σε όλη την επικράτεια του Δήμου Χαλκηδόνος.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων που αφορά στη βελτίωση του δημοτικού οδικού δικτύου του Δήμου Χαλκηδόνος, με συμβάσεις προϋπολογισμού άνω των 5,5 εκατ. ευρώ, ενώ αναμένεται σε λίγες μέρες κι η υπογραφή νέας σύμβασης προϋπολογισμού 600 χιλ. ευρώ.
«Οι ασφαλτοστρώσεις που ξεκίνησαν λίγους μήνες πριν τις εκλογές, προφανώς και δεν ήταν προεκλογικού χαρακτήρα, αλλά εντάσσονται σε ένα συνολικότερο πλαίσιο και συνεχίζονται κανονικά», ανέφερε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος τονίζοντας ότι αυτή την περίοδο εκτελούνται εργασίες οδοποιίας στις περιοχές των Κουφαλίων, της Χαλκηδόνας, του Προχώματος, του Αδένδρου, του Παρθενίου, της Γέφυρας, του Αγίου Αθανασίου ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και στους υπόλοιπους οικισμούς.
«Συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση την προσπάθεια βελτίωσης του δημοτικού οδικού δικτύου και της αναβάθμισης της συνολικότερης εικόνας των οικισμών μας, καθώς και των περιοχών οικιστικής επέκτασής τους, δημιουργώντας νέα δεδομένα και προσδοκίες για την ανάπτυξή τους», συμπλήρωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος.
Δείτε ΦΩΤΟ: