Τη συνεργασία και τη στήριξη όλων των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Χαλκηδόνος στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων του Δήμου ζήτησε ο Δήμαρχος Σταύρος Αναγνωστόπουλος κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκηδόνος με την παρουσία όλων των Αντιδημάρχων.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε η αποτελεσματική εξυπηρέτηση του δημότη με τον Δήμαρχο να τονίζει ότι θα πρέπει όλοι μαζί να εργαστούν προκειμένου να κερδηθεί το στοίχημα της καθημερινότητας. «Ζητώ τη βοήθεια όλων σας. Ο Δήμος μας με τις δεκατέσσερις Κοινότητες, έχει μόνο ένα δρόμο. Αυτόν της συμμετοχής και της κινητοποίησης όλων των διαθέσιμων ανθρώπων και πόρων. Στηριζόμαστε στην κοινωνία και η κοινωνία στηρίζεται σε εμάς», τόνισε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε όλοι είναι συνεργάτες και σύμμαχοι στον αγώνα για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων του Δήμου και των ιδιαίτερων προβλημάτων κάθε Κοινότητας, γι’ αυτό και όλοι θα έχουν την ίδια μεταχείριση, χωρίς διακρίσεις. Ο κ. Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε επίσης στις προσλήψεις νέου εποχικού προσωπικού που θα βοηθήσει κυρίως στις παρεμβάσεις καθαριότητας, στην κοπή χόρτων και στο κλάδεμα δέντρων, μικρών τεχνικών έργων, διορθώσεις και λύσεις μικροπροβλημάτων.

Στη συνεχεία ακολούθησε διαλεκτική συζήτηση πάνω στα θέματα της σύσκεψης, όπου οι Πρόεδροι αναφέρθηκαν στα τρέχοντα ζητήματα. Από την πλευρά του ο κ. Αναγνωστόπουλος ευχαρίστησε τους Προέδρους για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής και το γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε και υποσχέθηκε ότι ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον.