ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδάς Ιωάννης αποδεχόμενος το αίτημα της συντακτικής ομάδας της μαθητικής εφημερίδας «ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΡΤΙΑ» υποδέχτηκε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 στο Δημαρχείο Χαλκηδόνος, στα Κουφάλια, τις μαθήτριες του 1ου Γ.Ε.Λ. Αγίου Αθανασίου κ.κ. Γανιτίδου και Χαλκίδου με σκοπό να τους  παραχωρήσει συνέντευξη η οποία θα δημοσιευθεί στην εν λόγω εφημερίδα.

12506726_10206806770901240_395864127_n

Η συνέντευξη περιελάμβανε ποικίλα θέματα που ταλανίζουν την μαθητιώσα νεολαία, γεγονός πράγματι ευχάριστο. Βασικά ερωτήματα αποτέλεσαν το προσωπικό όραμα της Διοίκησης του Δήμου, οι πολιτικοί στόχοι της για το 2016 και το πώς οι νέοι μπορούν να συμβάλουν στην εκπλήρωσή τους, καθώς επίσης και ζητήματα που αφορούν στην παιδεία και τη νεολαία, γενικότερα και ειδικότερα.

Η  συνέντευξη με τις μαθήτριες – αρθρογράφους της εφημερίδας έκλεισε με ανταλλαγή ευχών μεταξύ των δύο πλευρών. Οι μαθήτριες ευχήθηκαν στον κ. Δήμαρχο να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χαλκηδόνος, ενώ ο κ. Τσουκνιδάς ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές συγκεκριμένα “Να είναι γερά και δυνατά. Να βάζουν στόχους και να τους υλοποιούν. Στη ζωή τίποτα δεν είναι εύκολο συνεπώς τα παιδιά πρέπει να διαβάζουν και να αγωνίζονται για τους στόχους τους. Σας εύχομαι το καλύτερο για το 2016. Καλή πορεία και καλή δύναμη.

Είναι γεγονός ότι όλη η συντακτική ομάδα, υπό την εποπτεία των καθηγητών τους, πραγματοποιεί μια αξιόλογη και αξιέπαινη προσπάθεια.

*Απόσπασμα της συνέντευξης θα αναρτηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα