Οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν τις αιτήσεις τους μαζί με τα ζητούμενα  δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Χαλκηδόνος, Εθνικής Αντίστασης 36-38, Τ.Κ 57100, Κουφάλια, Γραφείο Πρωτοκόλλου (τηλ. επικοινωνίας: 2391330143 και κατάθεση δικαιολογητικών κατά τις ώρες 09:00 -14:00).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της  στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Χαλκηδόνος και στο δικτυακό τόπο του Δήμου Χαλκηδόνος (https://dimoschalkidonos.gr), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και  εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη),  τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 14-09-2024 έως και 23-09-2024.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 6_2024

ΑΙΤΗΣΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ(2)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ(1)